IL GIARDINO MAASTRICHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 290 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Giardino Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 21:26 Na lang wachten was het eten niet zo lekker als anders
2 jul 2024 om 21:06 Snelle bezorging en heerlijke pizza! Fijn dat kaas en ham apart verpakt zijn
14 mei 2024 om 0:16 Snelle bezorging en lekkere pizza
12 mei 2024 om 22:49 Pizza’s stonden dampend klaar bij afhalen, precies volgens planning. In de dozen met alu-folie blijven de pizza’s goed warm, al worden ze daardoor wel iets minder krokant.
30 apr 2024 om 21:16 salami was not so tasty
28 apr 2024 om 19:50 Pizza met weke bodem i bijna koud.
20 apr 2024 om 13:04 The quality is not the same anymore- it got worst and for the price - it should be good quality ingredients. The eggplant parmigiana seemed old and I was not feeling well after it at all and needed to puke. The pizza and other was also not as good.
15 apr 2024 om 0:24 Lekker eten, de kwaliteit en porties overtrof onze verwachtingen. Daarnaast super snel geleverd, een uitgebreide en bijzonder smakelijke maaltijd zo aan de deur bezorgd.
3 apr 2024 om 19:29 Heerlijk eten zoals altijd. Bezorgtijd is conform de geschatte bezorgtijd die erbij staat als je de bestelling plaatst. Super!
24 mrt 2024 om 20:00 Eten was koud was al om 18 05 opgehaald stond op de bon, bezorger was pas om 18.40 bij ons helaas koud eten
17 mrt 2024 om 20:26 uistkende smaak
10 mrt 2024 om 22:13 Good pizza but burned underneath. Delivery guy went to a different part of the city while carrying my ord. Talking on the phone when he arrived, I commented that he "took a long route" and he replied that he was unfocused. Only then did he apologize